GRATIS SECOND OPINION KANAAL

Het Expertise Orgaan heeft een landelijk dekkende basisoplossing gelanceerd waarmee werkgevers kosteloos kunnen voldoen aan het recht op een onafhankelijke second opinion voor de werknemer zoals genoemd in de nieuwe Arbowet.

Voor arbodiensten, werkgevers en verzuimintermediairs heeft het Expertise Orgaan het mogelijk gemaakt om de second opinion verplichting te verzekeren middels een gratis basiscontract via de Second Opinionpoli. Het gratis basiscontract kan direct afgesloten worden bij het Expertise Orgaan of bij een verzuimverzekeraar. Bij het afsluiten van het basiscontract wordt er niet alleen volledig voldaan aan de nieuwe Arbowet maar ook aan een klachtenreglement welke aanvaardbaar is voor de ondernemingsvertegenwoordiging. De Second Opinionpoli is niet voor niets opgenomen op het arboportaal van het Ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid als onafhankelijke provider van de second opinion verplichting.

STAPPENPLAN AFSLUITEN BASISCONTRACT

Bent u geïnteresseerd in een gratis basiscontract met het Expertise Orgaan dan kunt u onderstaande stappen volgen voor het afsluiten hiervan:

✓ STAP 1

U ondertekent online een gratis basisovereenkomst met het Expertise Orgaan voor de invulling van de second opinion verplichting. Het Expertise Orgaan beschikt over tientallen bedrijfsartsen door het hele land en een dekkend netwerk aan spreekuurlocaties.

✓ STAP 2

Na ondertekening van het contract ontvangt u een login tot een beveiligd verwijzingsportaal waarin u alle verwijzingen naar het Expertise Orgaan kunt inzien en monitoren. ………………………………………………………………………………………………..………………………………………….………………………………………………………………………………………………..………………………………………….

✓ STAP 3

Wij gaan voor u aan de slag. Het Expertise Orgaan werkt veilig, snel en betrouwbaar, voldoet volledig aan de AVG, is erkend gemachtigde van het UWV en staat vermeld op het arboportaal. ………………………………………………………………………………………………..………………………………………….…..

Meer weten over gratis second opinion?

Wilt u meer weten over de inrichting van een gratis basiskanaal second opinion of direct een second opinion aanvragen, neem dan direct contact met ons op.