Dienstverlening voor particulieren

“Verzeker uw recht op een passende arbeidsongeschiktheidsuitkering met onafhankelijke verzekerinsgeneeskundige en arbeidsdeskundige contra-expertise ondersteund door gespecialiseerde advocaten.”

Second Opinion UWV

Expertise Orgaan helpt particulieren die het oneens zijn met de UWV beoordeling van hun arbeidsongeschiktheid. Een second opinion door een onafhankelijke verzekeringsarts is dan raadzaam.

Bezwaar en Beroep UWV

Extern onafhankelijk expertiseonderzoek door verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen is de basis voor uw succesvolle WIA-aanvraag of UWV bezwaar- en/of beroepsprocedure.

Second opinion AOV

Twijfelt u aan de beoordeling van de AOV verzekeraar of bent u het met een beoordeling niet eens? Het Expertise Orgaan biedt u een second opinion door een onafhankelijk arts en/of arbeidsdeskundige. In sommige gevallen betaalt uw verzekeraar de kosten!

Second Opinion WMO

Met een WMO second opinion staat u sterker in een bezwaarprocedure tegen de WMO-beschikking van uw Gemeente. Een second opinion van een onafhankelijke verzekeringsarts of indicatie- en adviesarts gespecialiseerd in sociaal-medisch advies vergroot uw kansen op een succesvolle bezwaarprocedure aanzienlijk.

Second opinion SVB

Is uw ANW uitkering afgewezen door het SVB omdat u minder dan 45% arbeidsongeschikt bent dan kunt u met een second opinion uw bezwaar kracht bij zetten. De berekening van de arbeidsongeschiktheid wordt door het SVB via het UWV uitgevoerd met de CBBS systematiek.

Gratis kansanalyse onafhankelijke verzekeringsarts

Voor cliënten die een rechtsbijstandsverzekering hebben met de polis werk- en inkomen bieden wij een gratis kansanalyse aan door een onafhankelijke verzekeringsarts om de slagingskans van uw claim op een arbeidsongeschiktheidsverzekering van het UWV te bepalen.

AOV dossier screening

Twijfelt u of u heeft gekregen waar u recht op heeft maar is uw claim al afgesloten? Wij kunnen uw dossier voor u screenen. Het kost u niets. Wij geven u na de screening een eerlijk en onafhankelijk advies waarin we aangeven of u wel of niet heeft gekregen waar u recht op had. Vraag naar onze voorwaarden!

Staat jouw situatie hier niet bij?

Neem contact met ons op zodat wij je kunnen helpen!