Particulieren

"Verzeker uw recht op een

arbeidsongeschiktheidsuitkering met onafhankelijke contra-expertise"

Second Opinion UWV

Expertise Orgaan helpt particulieren die het oneens zijn met de UWV beoordeling van hun arbeidsongeschiktheid. Een second opinion door een onafhankelijke verzekeringsarts is dan raadzaam. …………………………………………………………………………………………………………….

Bezwaar en Beroep UWV

Extern onafhankelijk expertiseonderzoek door verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen is de basis voor uw succesvolle WIA-aanvraag of UWV bezwaar- en/of beroepsprocedure. ………………………………………………….

Second opinion AOV

Stel dat u arbeidsongeschikt wordt als ZZP en u heeft een AOV. De verzekeraar stelt echter de arbeidsongeschiktheid niet juist vast? Dan heeft u mogelijk recht op een second opinion door een onafhankelijke verzekeringsarts op grond van uw polisvoorwaarden. U kunt dat door ons laten uitzoeken.

Second Opinion WMO

Met een WMO second opinion staat u sterker in een bezwaarprocedure tegen de WMO-beschikking van uw Gemeente. Een second opinion van een onafhankelijke verzekeringsarts of indicatie- en adviesarts gespecialiseerd in sociaal-medisch advies vergroot uw kansen op een succesvolle bezwaarprocedure aanzienlijk.

Second opinion SVB

Is uw ANW uitkering afgewezen door het SVB omdat u minder dan 45% arbeidsongeschikt bent dan kunt u met een second opinion uw bezwaar kracht bij zetten. De berekening van de arbeidsongeschiktheid wordt door het SVB via het UWV uitgevoerd met de CBBS systematiek. ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Medisch haalbaarheids onderzoek

In een letselschadezaak kan de Raad voor Rechtsbijstand u gratis een subsidie verstrekken voor het laten uitvoeren van een medisch haalbaarheidsonderzoek, indien u voor een zogenaamde toevoeging in aanmerking komt. Dit kunt u verifiëren bij de Raad voor Rechtsbijstand of via uw advocaat.

Staat jouw situatie hier niet bij?

Neem contact met ons op zodat wij je kunnen helpen!