AOV-aanvraag afgewezen?

Benieuwd hoe we u kunnen helpen bij een AOV-vraagstuk? Op deze pagina vind u al onze informatie en kan u al onze diensten vinden.

Wat we voor jou kunnen betekenen:

Onderstaande buttons leiden je naar mogelijk relevante pagina’s binnen het UWV-thema. Ons doel is om je te zo goed mogelijk helpen met jouw UWV-vraagstuk. Weet je niet precies wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, onze specialisten hebben snel door of we je kunnen helpen!

Staat jouw situatie hier niet bij?

Neem contact met ons op zodat wij je kunnen helpen!

Wat is de AOV?

De AOV is een verzekering die bescherming biedt aan personen die arbeidsongeschikt raken. De afkorting staat dan ook voor ‘arbeidsongeschiktheidsverzekering’. Deze verzekering dekt inkomensverlies als gevolg van (langdurige) ziekte of handicap. Dit zodat je als verzekerde kan blijven voorzien in levensonderhoud en de mogelijke medische kosten kan dekken.

Gratis kansanalyse aanvragen?

Gratis beoordeling van de redelijke kans van slagen door een onafhankelijk verzekeringsarts.

Veelgestelde vragen

Een AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering) is op dit moment in Nederland niet verplicht voor zelfstandig ondernemers. Het kabinet wil deze wel invoeren. Hiervoor wordt er in het voorjaar van 2024 een wetsvoorstel ingediend bij de Tweede Kamer (bron: Rijksoverheid).

Informatie gecontroleerd door een specialist

De informatie op deze pagina (en de rest van de website) is gecheckt door specialisten van Het Expertise Orgaan. Het ExperiseOrgaan.nl heeft als doel om u snel, deskundig en betrouwbaar van specialistische expertise te voorzien. Meer over ons? Lees dan over onze missie