AOV-dossierscreening

Wij leveren een gratis screening van uw AOV-dossier op haalbaarheid van een mogelijke claim. Krijg de vergoeding of beoordeling waar u recht op heeft!

Gratis screening van uw AOV-dossier op haalbaarheid van uw claim. Haal alsnog uw recht!

Wij screenen uw AOV dossier van A tot Z. We kijken naar het polisblad, de polisvoorwaarden, naar de beoordelingen van de door de verzekeraar ingeschakelde deskundigen en wij beoordelen of u heeft gekregen waar u in onze ogen recht op heeft. Zo ja, dan zullen wij u dat eerlijk vertellen. Zo nee, dan gaan wij voor u aan de slag om te kijken of u alsnog kunt krijgen waar u recht op heeft. Wij doen dat op no cure no pay basis. Als wij vinden dat u recht heeft op meer dan gaan wij voor u aan de slag. Lukt het om een hogere uitkering te krijgen dan krijgen wij daar een deel van. Het grootste deel is echter voor u. Lukt het ons onverhoopt niet om een hogere uitkering te krijgen dan betaalt u ons niets. Voor u als AOV verzekerde zit er dus geen risico aan. 

✓ Gratis screening van uw AOV-claim op no cure, no pay basis.

✓ Gratis beoordeling van de redelijke kans van slagen door onafhankelijke verzekeringsarts

✓ Als wij een voldoende redelijke kans van slagen aanwezig achten, dan nemen wij uw dossier in behandeling op no cure, no pay basis.

Gratis Screening van uw AOV-dossier

Wat houdt de gratis screening van uw afgewezen AOV-claim in?

Het Expertise Orgaan kan u adviseren op inhoudelijke gronden of uw afgewezen AOV-claim op arbeidsmedische of juridische gronden alsnog kansrijk is door een gratis kansanalyse van uw individuele AOV-dossier te maken.

Indien een juridische procedure noodzakelijk is wordt deze gevoerd door een van onze gespecialiseerde juridische partners

Werkwijze gratis screening van uw afgewezen AOV-claim in

Na de bevestiging van uw opdracht brengen wij de aanwezige schriftelijke dossierinformatie in kaart waarom uw AOV-claim is afgewezen. Wanneer wij vervolgens de haalbaarheid van uw AOV-claim hebben geïnventariseerd, brengen wij u een realistisch advies uit over de haalbaarheid van een eventuele zaak tegen de verzekeraar. In de kansanalyse wordt inhoudelijk onderbouwd wat de slagingskans is van een procedure.

Voorts is deze beoordeling vaak voldoende om een redelijke kans van slagen vast te stellen, welke als minimale grens wordt gesteld.

Hierna maken wij afspraken op welke manier wij uw claim dan alsnog kunnen verzekeren waarbij wij dan afspreken op no cure, no pay basis of no cure, less pay uw dossier te behandelen.

scales

ONS PROCES

Indien u besluit van onze AOV-expertise gebruik te willen maken en u vraagt zich af “hoe werkt een gratis screening van uw AOV-dossier”, dan is het belangrijk te weten hoe de procedure verloopt. We hebben het voor je op een rijtje gezet en de procedure in vier stappen uitgelegd:

 

✓ STAP 1

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen, te bellen of het contactformulier in te vullen

✓ STAP 2

U ontvangt van ons een bevestiging met de gegevens die wij van u nodig hebben om voor u de screening van uw AOV-dossier te verzorgen.

✓ STAP 3

U ontvangt een opdrachtbevestiging en een instructie over de procedure.

✓ STAP 4

U accepteert de opdracht en wij brengen in kaart of uw AOV-claim onterecht is afgewezen waarna wij bij bevestiging uw AOV-claim alsnog zullen afdwingen

Meer informatie over hoe uw verzoek om een second opinion AOV of gratis screening van uw afgewezen AOV-claim werkt?