Juridische begeleiding van uw UWV, AOV of SVB-procedure door in arbeidsongeschiktheid gespecialiseerde advocaten

  • Tot wel 52% meer kans op succesvol UWV bezwaar- en beroep WIA, Ziektewet, Wajong
  • In rechte alsnog succesvol realiseren van eerder afgewezen AOV-Claims
  • In combinatie met deskundige onafhankelijke contra-expertise
  • Snelle doorlooptijden
  • Gedekt door uw rechtsbijstandsverzekering via vrije advocaatkeuze
  • Of bij laag inkomen via dekking kosten Raad voor Rechtsbijstand

Wilt u dat wij u in contact brengen met een gespecialiseerde WIA, Ziektewet, Wajong, SVB, WMO of AOV-advocaat

De slagingskans van uw claim op een arbeidsongeschiktheidsverzekering van het UWV stijgt met 56% zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek indien u onafhankelijke verzekeringsgeneeskundige contra-expertise gecombineerd met de inzet van in arbeidsongeschiktheid gespecialiseerde advocaten.

✓ Gespecialiseerde advocaten bij arbeidsongeschiktheid geschillen UWV (WIA, Ziektewet, Wajong) en particuliere AOV

✓ In combinatie met verzekeringsgeneeskundige contra-expertise is deze aanpak uiterst succesvol gebleken in de praktijk.

✓ Financiering is mogelijk via dekking van uw rechtsbijstandverzekering door het recht op vrije advocaatkeuze waarbij u zelf een gespecialiseerde advocaat mag kiezen

JUSTICE STATUE

Gespecialiseerde advocaten arbeidsongeschiktheid

Het Expertise Orgaan ondersteunt particulieren die zich niet kunnen vinden in de (her) beoordeling UWV van uw arbeidsongeschiktheid en een second opinion wensen in de vorm van onafhankelijke arbeidsmedische expertiserapportage. Dit wordt ook wel een verzekeringsgeneeskundige second opinion of contra-expertise genoemd.

Uit onafhankelijk en wetenschappelijk vastgesteld onderzoek blijkt effectiviteit van een second opinion in bezwaar- en/of beroepzaken. De kans dat u een bezwaar- of beroepsprocedure tegen het UWV succesvol afsluit is wel tot 54% groter.

De combinatie met in arbeidsongeschiktheid gespecialiseerde advocaten maakt dat u alles uit uw individuele zaak haalt. Wij werken nauw samen met een aantal gespecialiseerde advocaten op het gebied van arbeidsongeschiktheid. Wij brengen de zaak graag bij hen onder zodat uw dossier in goede handen is.

ONS PROCES

Indien je besluit van onze expertise gebruik te maken en ook een in arbeidsongeschiktheid gespecialiseerde advocaat daarbij wenst in te schakelen en je vraagt af “hoe werkt dat ”, dan is het belangrijk te weten hoe de procedure verloopt. We hebben het voor je op een rijtje gezet en de procedure in vier stappen uitgelegd:

✓ STAP 1

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen, te bellen of het contactformulier in te vullen

✓ STAP 2

U ontvangt van ons een bevestiging met de gegevens die wij van u nodig hebben om voor u een second opinion te verzorgen en daarbij een gespecialiseerde advocaat voor u te zoeken.

✓ STAP 3

U ontvangt een opdrachtbevestiging en een instructie over de procedure.

✓ STAP 4

U accepteert de opdracht waarna wij voor u een spreekuur inplannen bij de verzekeringsarts alsmede de advocaat

Meer informatie over hoe een second opinion of contra-expertise werkt?