Advocatenkantoren

Wij werken niet alleen voor particulieren, maar werken ook samen met advocaten en advocatenkantoren die op zoek zijn verzekeringsgeneeskundige second opinion of contra-expertise. 

In juridische procedures over arbeidsongeschiktheid of letselschade heeft u als advocaat ter ondersteuning van uw procedure in veel gevallen een verzekeringsgeneeskundige of arbeidsdeskundige second opinion of verzekeringsgeneeskundige contra-expertise nodig om de correcte mate van arbeidsongeschiktheid vast te stellen.

Onafhankelijk onderzoek laat zien dat de grote effectiviteit van onafhankelijke verzekeringsgeneeskundige expertise in een groot aantal onderzochte UWV bezwaar- en beroepszaken om geschillen in het voordeel van uw cliënten te beslechten. Uit eigen onderzoek blijkt dat wij deze gegevens kunnen bevestigen. Met een accurate verzekeringsgeneeskundige contra-expertise nemen de kansen op een succesvol bezwaar- en beroep wel toe met meer dan 56%.

Bij een succesvol bezwaar- en beroep vergoed het bestuursorgaan in veel gevallen de deskundigenkosten van het Expertise Orgaan. De kosten van contra-expertise of second opinion van het Expertise Orgaan in wordt vergoed door alle rechtsbijstandsverzekeraars na toekenning van het recht op vrije advocaatkeuze aan de verzekerde. Wel moet dan sprake zijn van een juridische procedure. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! 

Wilt u een partner van ons worden?

Het Expertise Orgaan werkt alleen met gespecialiseerde en BIG- geregistreerde professionals. U kunt hierbij denken aan verzekeringsartsen, bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen.

Neemt u dan telefonisch contact met ons via +31853031476 op of dien een aanvraag in via het aanmeldformulier