Partners

"Succes is niets meer dan een paar eenvoudige disciplines, die elke dag worden beoefend"

Advocatenkantoren

In bestuurs- en civielrechtelijke procedures over arbeidsongeschiktheid of bij letselschade heeft u ter ondersteuning van uw dossier in voorkomende gevallen een arbeidsmedische second opinion of contra-expertise nodig om de juiste mate van arbeidsongeschiktheid vast te stellen. Het Expertise Orgaan helpt u.

Verzekeringsmaatschappijen

Het Expertise Orgaan biedt inkomens- en rechtsbijstandverzekeraars verzekeringsgeneeskundige expertise bij arbeidsongeschiktheid en letselschade. U kunt daarbij denken aan second opinions en contra-expertises door verzekeringsartsen, bedrijfsartsen en psychiaters. Lees meer wat wij voor u kunnen betekenen.

Arbodiensten

Per 1 juli 2017 is de Arbowet veranderd. Een van de meest opvallende wijzigingen is dat een werknemer het recht heeft om een second opinion te raadplegen indien hij gerede twijfels heeft over het advies van de primaire bedrijfsarts. Het Expertise Orgaan levert deze expertise en staat vermeld op het arboportaal van het ministerie SZW.

PARTNER CONSULTATIE

Het Expertise Orgaan is de medische expertisepartner van www.uwvbezwaarbalie.nl.  Een ervaren juridisch adviesbureau, dat zich heeft gespecialiseerd in het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures tegen het UWV en Gemeenten inzake arbeidsongeschiktheid kwesties. Voor specifieke deskundigheid op het gebied van arbeidsre-integratie werken wij samen met specialisten van het re-integratiebedrijf Serin (www.serin.nl). Hiernaast werken wij in opdracht van meerdere advocatenkantoren in Nederland.

Eén van onze partners worden?

Heeft u interesse in samenwerking met ons? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of dien eenaanvraag in via het aanmeldformulier.

Het Expertise Orgaan is de preferred medische expertisepartner van een groot aantal advocatenkantoren, arbodiensten en inkomens-en rechtsbijstandverzekeraars in Nederland. Wij leveren verzekeringsgeneeskundige en arbeidsdeskundige expertise bij arbeidsongeschiktheid en letselschade.

Eén van onze partners worden?

Als u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, neem dan contact met ons op u dan telefonisch +31853031476 contact met ons op of dien een aanvraag in via het aanmeldformulier.