Partners

"Succes is niets meer dan een paar eenvoudige

disciplines, die elke dag worden beoefend"

Advocatenkantoren

In bestuurs- en civielrechtelijke procedures over arbeidsongeschiktheid of bij letselschade heeft u ter ondersteuning van uw dossier in voorkomende gevallen een arbeidsmedische second opinion of contra-expertise nodig om de juiste mate van arbeidsongeschiktheid vast te stellen. Het Expertise Orgaan helpt u.

Verzekeringsmaatschappijen

Het Expertise Orgaan biedt inkomens- en rechtsbijstandverzekeraars verzekeringsgeneeskundige expertise bij arbeidsongeschiktheid en letselschade. U kunt daarbij denken aan second opinions en contra-expertises door verzekeringsartsen, bedrijfsartsen en psychiaters. Lees meer wat wij voor u kunnen betekenen.

Arbodiensten

Per 1 juli 2017 is de Arbowet veranderd. Een van de meest opvallende wijzigingen is dat een werknemer het recht heeft om een second opinion te raadplegen indien hij gerede twijfels heeft over het advies van de primaire bedrijfsarts. Het Expertise Orgaan levert deze expertise en staat  vermeld op het arboportaal van het ministerie SZW.

Het Expertise Orgaan is de preferred medische expertisepartner van een groot aantal advocatenkantoren, arbodiensten en inkomens- en rechtsbijstandverzekeraars in Nederland. Wij leveren verzekeringsgeneeskundige en arbeidsdeskundige expertise bij arbeidsongeschiktheid en letselschade.

Onze partners:

Een van onze partners worden

Als u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, neem dan contact met ons op u dan telefonisch +31853031476 contact met ons op of dien een aanvraag in via het aanmeldformulier.