VERHUISBERICHT HET EXPERTISE ORGAAN

De Landelijke Second Opinion Poli is opgenomen op het arbeidsportaal als onafhankelijke partij die het second opinion recht op onafhankelijke bedrijfsarts voor werknemers uitvoert. Het Arboportaal wordt verzorgd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.  Reeds eerder was de Second Opinion Poli al opgenomen op de door het FNV opgestelde lijst van kwalitatief hoogwaardige expertisebureau’s.

Ook de magazines OR-Rendement en HR-Rendement publiceerden recent over dit onderwerp en maakten melding van de opname van de Landelijke Second Opinion verplichting in een recente publicatie.

Wilt u meer weten over hoe De Landelijke Second Opinion Poli het second opinion recht voor werknemers uitvoert, dan kunt u de brochure downloaden.

We hebben iets leuks te melden begin juni 2020, we zijn verhuisd!

‘Alles gebeurt in het westen’ horen we wel eens. Voor ons een reden om eens verder te kijken en uit te vliegen. Het resultaat? Een nieuw kantoor in Den Haag.

Afgelopen jaar zijn we flink geprofessionaliseerd na investeringen in ICT, bedrijfssystemen en de personele bezetting. Na een periode van veel leuke projecten, een toenemend aantal klanten en zakelijke partners, waren we toe aan een volgende stap en een nieuwe kantooromgeving.

Onze klanten worden groter en de projecten uitdagender. Daar hoort een goed bereikbare locatie en goede vergader / brainstorm-ruimte bij! We hebben daarom onze spullen ingepakt en de plek waar we mooie stappen hebben gemaakt verlaten. De verhuiswagen werd ingeladen en in Den Haag weer uitgeladen op onze nieuwe thuisbasis, hét nieuwe kantoor voor de komende periode. Ons nieuwe adres is Noordwal 10, 2513 EA Den Haag op steenworp van de snelweg A4.

Het nieuwe kantoor te Den Haag

Het pand Noordwal 10 ligt in het centrum en valt direct aan te rijden vanaf de A4/A12. Op de derde verdieping tref je onze bedrijfsruimte aan. Met een professionele uitstraling, meer beschikbare ruimten en voldoende parkeergelegenheid hebben kunnen we onze klanten en zakelijke partners nog beter van dienst zijn! Met meer ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen, trainingen en flexibele werkplekken, kunnen we met maximale inzet harder en geconcentreerd werken aan het maximale resultaat voor onze klanten

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Of wil je sparren / bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen op het terrein van onze specialisaties?

We hebben alvast een parkeerplek voor je gereserveerd en de koffie staat klaar!